Vakok és Gyengénlátók számára


Hirdetőtábla

Képgaléria
Testvértelepülési kapcsolat
Csíkszentdomokos
2016. Március 15.
Ünnepi műsor

További képek >

Iskolai rendezvények

A Jámbor Vilmos Általános ballagási és tanévzáró ünnepségét 2009 június 20-án (szombaton) 17,00 órai kezdettel tartotta a Községi Parkban.

A Jámbor Vilmos Általános Iskola 2010. június 19-én szombaton délután 17,00 órai kezdettel tartotta Ballagási Ünnepségét és tanévzáróját.

A Jámbor Vilmos Általános Iskola Nemzeti Ünnepünk alkalmából 2010. március 12-én tartotta megemlékező ünnepségét a Művelődési Házban.

A Jámbor Vilmos Általános Iskola
2010. február 26-án (pénteken) du. 16,00 órai kezdettel rendezte meg a hagyományos Farsangi Bálját tanulói részére.

A recski Jámbor Vilmos általános iskola október 27-én (szombaton) 10,30 órakor tartotta Névadó ünnepségét.


A Jámbor Vilmos Általános Iskola és a Csengővár Óvoda 2009. április 12-én tartottafoto15.jpg jótékonysági bálját.

A 7. osztály Farkas Imréné osztályfőnökkel és Alföldi Mária tanárnővel 2009. június 1-től 5-ig Balatonszárszón táborzott.

Nem mindennapos ünnepségre került sor iskolánkban 2009. június 29-én. A Polgármesteri Hivatal vezetői, a Jámbor Vilmos Általános Iskola már nyugállományban lévő és aktív pedagógusai köszöntésre gyűltek össze. Négy pedagógust Maruzs Istvánnét, Gál Tibornét, Első Józsefnét, Szerémi Bélát köszöntöttük abból az alkalomból, hogy Aranydiplomát kaptak. Kollégáink életében jelentős esemény történt 50 évvel ezelőtt, hiszen akkor kapták kezükbe első tanítói diplomájukat.


A Heves Megyei Hírlap Angyali vetélkedő címmel karácsonyfa-díszítő versenyt hirdetett oktatási intézmények, munkahelyi közösségek és civil szervezetek részére. Az Olvasó a heol.hu-n dönthették el szavazataikkal, hogy melyik fenyő lesz a legszebb.