Vakok és Gyengénlátók számára


Hirdetőtábla
HIRDETMÉNYEK

Bővebben...

ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK KIHIRDETÉSE 2023. - a linkre kattintva érhető el -

Bővebben...

Külterületi helyi közutak fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-21 kódszámú pályázat felhívás Külterületi út fejlesztése Recsken - fotók

Bővebben...

Külterületi helyi közutak fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-21 kódszámú pályázat felhívás Külterületi út fejlesztése Recsken - beszámoló

Bővebben...

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása a sürgősségi ügyeleti vagy mentőellátásról

Bővebben...

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása a háziorvosi ügyeleti ellátásról

Bővebben...

ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS 2023. TÁJÉKOZTATÁS

Bővebben...

Külterületi helyi közutak fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-21 kódszámú pályázat felhívás Külterületi út fejlesztése Recsken

Bővebben...

Önkormányzati rendelet kihirdetése 2022

Bővebben...

Magyar Falu Program

 

Bővebben...

HULLADÉKNAPTÁR 2024.

Bővebben...

VÁLASZTÁS 2022.

Bővebben...

ELADÓ Recsken a Vörösmarty u. 11. szám alatti ingatlan!

Irányár: 25 millió forint

Érdeklődni a 20/573-7049 telefonszámon lehet!

Bővebben...

Eladó gyep

Bővebben...

Eladó hétvégi ház a Búzásvölgyi tó közelében

Bővebben...

TELKET KERESEK!

Bővebben...

Élhető települések kialakítása című felhívás

Bővebben...

Széchenyi 2020 pályázat

Bővebben...

„KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú, "Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” című pályázat - Támogatói Okirat
ASP

Bővebben...

Nemzeti Kulturális Alap
Képtalálat a következőre: „nka logó”

Bővebben...


Képgaléria
Testvértelepülési kapcsolat
Csíkszentdomokos
2016. Március 15.
Ünnepi műsor

További képek >

Vendégkönyv
Oldalanként
Kalányos Dzsenifer 2018.08.28 10:46:16
A Recsk Településképi Arculati Kézikönyvét végigolvasta valaki, mielőtt kifizették?
valaki 2015.11.29 19:02:59
Lehet, hogy ennek nem itt a helye, de dühömben meg kell osztanom. Recskkel kapcsolatban a mai napig csak pozitív tapasztalataim voltak, de sajnos ma délelőtt ez megváltozott. Sajnos igénybe kellett vennem az orvosi ügyeletet, így hát elmentem. Hosszas várakozás után, mikor már mentem volna haza, az asszisztens hölgy... kilépett az ajtón, hogy ide jöttem-e... Végülis vasárnap délelőtt nem tudom mi keresnivalója van az embernek a mentőállomáson... Behívott, megkérdezte mi a panaszom. Mikor elkezdtem mondani, kb fél perc után, undorító hangsúllyal megszólalt, hogy "most nem mondja komolyan, hogy ezzel jön ide vasárnap"... A sírást majdnem elkezdtem, olyan rosszul voltam, erre egy vadidegen, aki azért kapja a fizetését, hogy végezze a munkáját, megszól, mert vasárnap van... Ez olyan, mintha mondjuk a kenyérboltban tolnának le, hogy mi az, hogy hétfőn én itt kenyeret akarok venni... Szóval nem tudom, hogy ki volt az illető, de minősíthetetlen viselkedést tanúsított! Az ügyeletes orvos nagyon kedves volt, de az aszisztens... választott volna másik pályát!!!
Gyimesi Pál 2014.06.28 07:51:39
2014.06.28-án még nem tudjuk elolvasni a Képviselő Testület 2014. áprilisi üléséről készült jegyzőkönyvét. A júniusi ülés jegyzőkönyvét még nem is merem reklamálni, talán majd aug. vagy szept. hóban olvashatjuk. Aki nem tud valamely okból résztvenni a nyilvános üléseken, az csak a jegyzőkönyvekből szerezhet információt, ez mégiscsak hitelesebb, mint a szóbeszéd útján szerzett "információ"!
Titkárság 2013.10.08 11:00:59
Tisztelt Szentesi Úr! Természetesen hamarosan kibővítjük a fotógalériát. A feltöltött fotókat magánszemély készítette.A hivatásos fotóstól megrendelt anyagot (video,fotó) még nem kaptuk meg.
Szentesi János 2013.10.06 10:26:08
Megjegyezném, hogy a 2013
szeptember 7.-én megrendezett "Fúj süvölt a Mátra szele" kórustalálkozó megszervezését a Mátrai visszhangok kórusának köszönhetjük.
Egy képet sem találtam róluk a galériában.
Kérdem én MIÉRT?
Benedek Éva 2013.08.27 16:25:06
Tisztelt Alpolgármester Asszony!
Köszönettel vettem véleményemre írt reagálását, amivel meg is lepett, nem számítottam ilyen részletes magyarázatra (szokatlan is egy vélemény esetében). Sajnos éppen a lényeg maradt ki, ugyanis a feltett egyetlen kérdésemet ügyesen kikerülte. Ön azt írta, hogy nem volt rendbontás. Ez feltehetőleg igaz, ezek szerint Ön személyesen részt vett a programokon, és ezt tapasztalta, részvételével azonban (hivatalos személyként) legitimálta a Magyar Gárda egyenruhájában flangáló személyeket, holott köztudott, hogy ezt a szervezetet és a tagok által viselt egyenruhát is egy legfelsőbb bírósági ítélet betiltotta. Ez volt az alapvető problémám. Budapesten is történt hasonló dolog, másnap a rendőrség megtette a feljelentést. Ennyi még hozzá tartozott az előző véleményemhez a további félreértések elkerülése érdekében.
Üdvözlettel
Benedek Éva
Nagy Károlyné 2013.08.26 12:36:07
Tisztelt Benedek Éva!
Köszönjük észrevételét, melyre a következő választ adom. Ebben az évben az augusztus 20-i program keretében az Önkormányzat a Szent István szobornál csak koszorúzást kívánt tartani, amelyen részt vehetett bárki, illetve bármely civil szervezet, párt. Azért döntöttünk az erre a napra szervezett programok csökkentéséről, hogy a hagyományos „búcsút” a családok együtt tölthessék. Az év egyéb más jeles ünnepein azonban mindig színvonalas műsorral várjuk az érdeklődőket.
Az Alaptörvény nem kérdőjelezi meg a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet, az esetleges félreértéseket maga a Nemzeti hitvallás tisztázza, amikor kimondja: „Hazánk 1944. március 19-én elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”
Az elhangzott verset 2001-ben írta a költő, amikor még az 1949-ben elfogadott, de az 1989-ben lezajlott rendszerváltást követően módosított Alkotmány volt érvényben.
Amennyiben augusztus 20-ára vonatkozóan bármilyen (egyházi énekeken kívül) irodalmat talál, azt szívesen elfogadjuk a jövőben. Reméljük, figyelemmel kíséri tevékenységünket és észrevételeivel segíti munkánkat.
A rendezvény az illetékes hatóságoknál (rendőrség, polgárőrség, tűzoltóság) bejelentésre került. Információink szerint a nap folyamán semmiféle rendzavarás a településünkön nem történt.
Nagy Károlyné alpolgármester

Benedek Éva 2013.08.22 23:55:02
Érthetetlen, hogy az Önkormányzat helyett a Jobbik szervezte a legfőbb augusztus 20-i programokat. Az ún. kenyérszentelési műsor még egy 100 fős kis faluhoz is méltatlan lett volna. Az önkormányzat részéről(?)megszólaló hölgy augusztus 20-ról nemcsak Szent Istvánt, az új kenyér ünnepét említette meg, hanem az Alkotmányt is, ami ugye már nincs, mert az Alaptörvény "ünnepe" valamikor Húsvét környékén van. Kérdés: miért vonulgathattak és jelenhettek meg a kettős keresztnél lévő sátrak között a betiltott Magyar Gárda egyenruháját viselő személyek? Adott erre valaki engedélyt? Van rendőrség vagy körzeti megbízott Recsken?
Gyimesi Pál 2013.06.21 17:10:07
Köszönjük az Önkormányzatnak, hogy igen részletes és kimerítő tájékoztatást adtak az érdeklődőknek, a jún.21-én, a Bányászotthonban megrendezett Dr. Gagyi Pálffy András emlékére szervezett emlékülésről! Sokan vagyunk még recskiek, akik a "Bányához" kötődnek, de az Önk. honlapján semmiféle hírverés nem volt ezzel kapcsolatban. Na mindegy, majd utólag - egy két hónap múlva - elolvassuk az emlékülésről szóló híreket!
Recski 2013.05.15 21:05:06
Szeretném ha a honlapra kitennék az adó 1 százalékához szükséges adószámokat, bár már nem sok idő van hátra.